In het najaar van 2019 neem ik deel aan een aantal evenementen die ik graag onder uw aandacht breng. Van harte welkom om te komen kijken.

Weekend 12-13 oktober Performingskunst ‘FLARDEN’ in het Kerkje van Persingen

Kunstenaarscollectief 16C, waarvan ik deel uitmaak, is de uitdaging aangegaan van een doorlopende groepsperformance. Performancekunst is een kunstvorm waarin de kunstenaar zich niet kan verschuilen achter een kunstwerk maar zelf het kunstwerk is. We gaan ieder voor zich en toch als één lichaam uiting geven aan het thema ‘Flarden’.
Adres: Kerkje in Persingen, Persingensestraat 7, 6575 JA  Persingen (Ooijpolder)
Openingstijden: zaterdag en zondag 11-17 uur.

25 oktober - 1 december 2019  duo-expositie DIEP in Galerie Absoluut

In de expositie is nieuw werk van albast te zien samen met schilderijen en gedichten van Magdelena de Coninck.
Diep heeft voor mij verschillende dimensies. Steen wordt gedolven, ‘uitgediept’ uit de aarde. Ik ‘verdiep’ me in de aard van die steen tot hij me een vorm aanreikt. Dan ga ik letterlijk ‘diep’ de steen in. Tegelijkertijd zoek ik naar ‘diepgang’. Albast laat licht doorschijnen en geeft daardoor ‘diepte’.
Via haar schilderijen wil Magdalena iets van het onzichtbare zichtbaar maken. Vaak gaat het over grensvlakken, bewegingen en leemtes. Ze schildert in hoofdzaak intuïtief organisch, maakt abstracties, doet beroep op je eigen fantasie, maar  toont ook haar eigen begeleidende gedichten.
Welkom op de Opening, zondag 27 oktober 16 uur. Tijdens de opening zal Magdalena enkele van haar gedichten voordragen afgewisseld door mijn fluitspel.
Adres: Galerie Absoluut, Weverssingel 37, 3811 GK  Amersfoort.  www.galerieabsoluut.nl
Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 13-17 uur.

2 en 3 november KunstKijkRoute in mijn atelier aan huis

Dit jaar doe ik met de open atelierroute mee in mijn huis annex atelier. Daar kan ik veel van mijn werk tonen. De moeite waard om ook eens buiten het centrum (Leusderkwartier) te kijken.
Het boekje met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld, is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca (ook in Leusden, Soest en Hoevelaken). Mijn huis en atelier zijn gemakkelijk te herkennen aan de paarse vlag met het beeldmerk van de KunstKijkroute. http://www.kunstkijkroute.nl/ ; www.carolienmagnus.nl
Openingstijden: zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.
Adres: Zandbergenlaan 59, 3817 GT  Amersfoort