Graag wil ik u op de hoogte brengen van de activiteiten waar ik aan deelneem in het komende half jaar. U bent van harte welkom.

26-01 – 25-02 Groei
Groei heeft vele facetten: economische groei, groei en bloei in de natuur, innerlijke groei, intellectuele groei en groei in technische vaardigheden. De kunstenaars van galerie Absoluut laten in deze expositie ieder hun visie op dit thema zien.
Hartelijk welkom bij galerie Absoluut, Weverssingel 37, Amersfoort. Er is dit keer geen officiële opening. De galerie is open op vrijdag t/m zondag 13:30-16:30 uur.

 

09-02 – 8-04 Beelden en Gobelins
Samen met Lydi Ubbels toon ik werk in de sfeervolle pastorie St. Martinus, Kerklaan 22, Hoogland.
Hartelijk welkom bij de opening op vrijdag 9 februari om 20:00 uur. De deuren zijn open vanaf 19:30 uur. Tijdens de opening zullen we iets over ons werk vertellen.
Van mij zijn stenen beelden te zien. Lydi Ubbels maakt wandtapijten in gobelintechniek. Haar streven is om de oude techniek van de tapisseriekunst - gobelinweven - in stand te houden. Door middel van deze techniek kan zij haar ideeën op een schilderachtige manier met gekleurde garens verbeelden. Haar eigen ontwerpen weeft zij op de traditionele manier op een basse-lisse getouw. Kleur, gevoel en spontaniteit spelen hierbij een belangrijke rol.
De expositie is dagelijks geopend van 9-12 uur.

 

30-03 – 15-04 Kunst Fair Absoluut

Drie weekenden pakt galerie Absoluut uit met een kunstfair in Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104, Amersfoort. Iedere kunstenaar biedt ten minste één werk aan voor onder de €110. U kunt het werk meteen meenemen. Omdat 30 maart goede vrijdag is, hebben we geen opening, maar een feestelijke finissage op zondag 15 april om 16 uur. De laatste kans om voor een redelijke prijs een kunstwerk te kopen.
 

06-04 – 06-05 Reconstructie
Reconstructie is het thema dat Mieke Elzinga en ik gekozen hebben voor een duo expositie in galerie Absoluut. Reconstructie betekent voor Mieke een innerlijke weg, waarbij ze via schilderijen en smartphonekunst zichzelf ontleedt en weer opbouwt. Voor mij betekent het onder meer dat ik met gebruikte, afgedankte materialen, zoals oud ijzer, weer nieuwe vormen creëer. De verschillende aspecten van het thema vullen elkaar goed aan.
Hartelijk welkom bij de opening van de expositie op zondag 8 april om 16:00 uur. De expositie is te zien bij galerie Absoluut, Weverssingel 37, Amersfoort.
Openingstijden: vrijdag t/m zondag 13:30-16:30 uur.