Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van de door de coronamaatregelen wat aangepaste activiteiten voor de komende tijd.

6 november - 20 december ONLINE-Expositie 'HIER Absoluut'.
Door de coronamaatregelen is besloten de expositie van Galerie Absoluut niet in Kunstplein Cahen te houden maar om te zetten in een online expositie. De deelnemende kunstenaars tonen hun werk vanaf 6 november op www.absoluut-on-the-road.nl.

Ter gelegenheid van 10 jaar Galerie Absoluut is het jubileumboek ‘HIER’ verschenen. Wat is het mooi geworden! We kunnen het nu niet officieel ten doop houden, maar het is wel te koop. Informatie komt vanaf 6 november op de website www.galerieabsoluut.nl.


28 en 29 november KunstKijkDagen in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 1, Amersfoort.
Dit jaar wordt de KunstKijkRoute langs ateliers vervangen door KunstKijkDagen op één vaste mooie plek. Deze overzichtstentoonstelling van Amersfoortse kunstenaars is beide dagen open van 13-17 uur. Welkom!


Wellicht nog leuk om te weten:

Na afloop van de expositie VRIJHEID in de St. Joriskerk in Amersfoort is mijn installatie tot het eind van het jaar opgesteld in de aula van de middelbare school van de leerlingen die hebben meegewerkt door hun gedachten over vrijheid op te schrijven op papiertjes die onderdeel zijn van de vogel. Nu kunnen andere leerlingen ook meedoen. Zie ook het filmpje over het maakproces:
https://youtu.be/Erp1fx11pcU.

Tijdens de expositie PORTRET in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort waren naast portretfotografie van August Sander, Hans de Kort, Koos Breugel e.a. beelden te zien van Hannah Blom, Margriet Eyken en mij. Van de Meet en Greet is een filmpje gemaakt waarin ik vertel over mijn getoonde werk: een zittende figuur van steen, een houten tors en figuren van metaaldraad: https://youtu.be/hP9MgZC-w04