Graag wil ik u op de hoogte brengen van de activiteiten waar ik aan deelneem in het komende half jaar. U bent van harte welkom.

21-oktober  KunstKijkRoute
De KunstKijkRoute van Amersfoort is met haar méér dan 22-jarig bestaan één van de oudste open atelierroutes van Nederland. Op de derde zondagmiddag in de maanden september en oktober openen kunstenaars en galeries hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur.

Ik ben gastexposant bij Jan Kees Helms op de Valkestraat 6.

Het boekje met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld, is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca (ook in Leusden, Soest en Hoevelaken). Deelnemende ateliers en galeries zijn gemakkelijk te herkennen aan de paarse vlag met het beeldmerk van de KunstKijkroute. http://www.kunstkijkroute.nl/ 

22-september – 07 oktober Project JONAS in Lutherse Kerk
Wat heeft het oude, bijbelse verhaal van Jonas ons te vertellen? Hoe kun je het verhaal/de thema's zichtbaar en voelbaar maken in een kunstproject, waarvan het kerkgebouw zelf integraal onderdeel uitmaakt? Dat was de vraag waarmee de stadsdominee Diederiek van Loo de Amersfoortse groep kunstenaars “16C” begin 2018 benaderde.
De Amersfoortse kunstenaarsgroep “16C”waarvan ik deel uitmaak, bestaat uit oud-studenten van de Vrije Academie voor Beeldende Kunst in Zeist. De groep was meteen enthousiast om de uitdaging aan te nemen. Hierbij een foto van de voorbereiding.
Het resultaat is te zien en beleven in de Lutherse kerk, Langestraat 61, 3811 AC Amersfoort. Openingstijden: Elke zaterdag van 11-16 uur om een praatje te maken of rond te kijken. Elke zaterdagmiddag om 16 uur is er in het kader van het Jonas-thema een bijeenkomst: een debat, lezing, concert of viering – gratis en voor iedereen toegankelijk.
Open tijdens Vreemde Gasten.

 06 – 07 oktober  VREEMDE GASTEN
Tijdens het weekend 6/7 oktober beleeft Vreemde Gasten haar 5e editie. Dan zal er werk te zien zijn van ruim honderd beeldend kunstenaars in zo’n vijftig huizen in de binnenstad. 
Mijn werk is te zien in de tuin van het Seminarie, Muurhuizen 102, ingang aan de zijkantDe expositie Vreemde Gasten is vrij toegankelijk van 12.00 tot 17.00 uur. Alle kunst is ook te koop. De catalogus met plattegrond is verkrijgbaar voor € 5,- bij de VVV, Museum Flehite, het Mondriaanhuis en Bananas. Hiermee kan van te voren een route uitgestippeld worden. http://vreemdegastenamersfoort.nl/

 19-oktober – 11-november  SEIZOENEN
Groepsexpositie van Galerie Absoluut, Weverssingel 37, Amersfoort. Openingstijden: vrijdag t/m zondag 13:30-16:30 uur.  

01- – 04 november  AFFORDABLE ART FAIR
Galerie Absoluut presenteert 6 kunstenaars op de beurs in Stand D12. Er zijn daar 3 werken van mij te zien.
Aan de AAF nemen rond de 70 lokale, regionale en internationale galeries deel met hedendaagse kunst van over heel de wereld. De beurs biedt een grote scala aan hedendaagse kunst, met prijzen tussen de €100 en €6000.
Adres: De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam-Noord.
Openingstijden: 11-18 uur. Zie: https://affordableartfair.com/fairs/amsterdam